Fotbaliștii napoletani au fost vizitați, luni, în cantomanentul de la Val di Sole, Arhiepiscopul de Napoli, Cardinalul Crescenzio Sepe, care le-a adresat mesajul:

”Avem un vis care poate fi realizat în acest an. Dragul nostru Președinte De Laurentiis a luat această echipă din Serie C, a adus în Serie A și a făcut club de nivel internațional“.

”Acum ne lipsește doar cireașa de pe tort. Aceasta este o echipă minunată, care poate realiza visul nostru, condus de marele tehnician care a implementat un joc fantastic apreciat de toată lumea”.

”Un om fără vise este un om care nu există. Noi pentru acest vis trăim, și trăim cu credința că se va întâmpla. Eu le spun campionilor noștri: trebuie să crezi în tine, în puterile și aptitudinile voastre. Acesta este un club care te umple cu afecțiune și are fani minunați”.

”Cu ajutorul și binecuvântarea celor care sunt în fruntea noastră, vă doresc toate cele bune Napoli și fanii azzurri. Dumnezeu să vă binecuvânteze și ”madonna să vă însoțească“.

Cardinalul Sepe i-a oferit patronului De Laurentiis o reproducere a bustului lui San Gennaro, patronul orașului Napoli.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și EXCLUSIV/ De la Băsescu încoace, viața în Nana merge cu hopuri. Morților li se iau terenurile, iar viilor, recoltele

 

Urmărește-ne pe Google News