Mai precis, de când a născut, ea ar fi rămas acasă pentru a-și îngriji bebelușul, fără să fi recurs însă la varianta legală a întreruperii rezidențiatului și a intrării în concediul de creștere a copilului, ci “prestând” fictiv activitățile obligatorii din cadrul rezidențiatului.

În ultimul an și jumătate de rezidențiat, conform surselor ziarului, Alina Tischer n-a fost văzută în spital, în timp ce colegii ei se prezentau zi de zi la spital, tratau pacienții și făceau gărzi.

Maria Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal de Urgență Timișoara, în subordinea căreia se află Clinica ORL din Timișoara, spune că din datele oficiale, medicul rezident și-a întrerupt activitatea doar 4 luni.

”Din datele noastre doamna doctor s-a prezentat la examenul de medic specialist după 3 ani și șase luni de rezidențiat, urmând ca apoi să continue rezidențiatul pentru o perioadă de 4 luni și 3 zile cât și-a întrerupt în mod legal activitatea de medic rezident.

Ea figurează ca și angajata noastră până în 3 mai 2020. Toate aceste documente sunt realizate pe baza aprobărilor de la MS. Este angajata noastră din 2017, când a fost transferată la Timișoara printr-un document de la MS pentru a-și continua activitatea în rezidențiat. Contractul ei a fost pentru 4 ani, cumulat cu Spitalul Județean Arad”, a explicat managerul spitalului din care face.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Întrebată cine este responsabil de activitatea rezidenților, managerul spune că este vorba de șeful secției și a admis că dacă informațiile reporterilor Libertatea se dovedesc a fi reale, ”nu este firesc”.

”Astăzi am aflat de la șefa de la personal că se mai plâng rezidenții, dar verbal. Dacă nu am avut nimic în scris nu aveam de unde să știu”, a mai declarat doctorul Maria Olimpia Oprea.


La Adriana Nedelea LA FIX urmăriți și teoria lui Les Knight, activistul care crede că planeta ar putea fi salvată prin dispariția speciei umane. El crede că oamenii ar trebui să fie convinși să nu se mai înmulțească. ”România merge în direcția corectă”, spune Les.

Sociologul Vasile Ghețău, coordonatorul Centrului de Cercetări Demografice din cadrul Academiei Române, a explicat în emisiunea Adrianei Nedelea că specialiștii nici măcar nu iau în considerare astfel de teorii.

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19
Recomandări

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

 

”Eu sunt uimit realmente de aprecierile și declarațiile acestui domn, este un aventurier. Eu nu iau în considerare ce spune acest domn. Fondul problemei este altul, iar oamenii de știință nu vor adopta problemele populației mondiale în acest fel.

Dar, există îngrijorări reale privind o creștere a populației foarte inegală pe continentele Terrei. În timp ce Europa se confruntă cu o scădere a populației, în alte părți ale lumii este o creștere rapidă. Au existat încercări de a găsi o soluție dar nu s-a reușit până acum pentru că sunt interese și probleme foarte dificile”, a explicat sociologul.


Tot atunci aflați și reacția extrem de dură a șefei Casei Naționale de Asigurări de Sănătate față de practicile companiei de medicamente de a mitui medicii. ”S-a pervertit actul medical!”

Citeşte şi:

Pe mâinile cui ne dăm sănătatea: un medic din Timișoara a dat examenul de specialist, deși a fentat jumătate din rezidențiat!

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

Astăzi se întrunește Comisia Națională de Arheologie pentru „statuia de 17.000 de ani”. Acuze grave de fals și neprofesionalism!

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres