MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 14:34

10 imigranţi au ars de vii în Grecia, după un grav accident rutier. Cine e singurul supraviețuitor

Distribuie

Zece imigranţi au ars de vii în Grecia, împreună cu șoferul mașinii, în urma unui grav accident rutier, petrecut în apropierea oraşului Kavala. Minivanul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion care venea din sens opus și, în urma impactului, a luat foc, în dimineața zilei de sâmbătă, 13 octombrie, în jurul orei 05:00.

Poliția elenă a precizat că zece dintre victime au fost considerate a fi migranți, care au intrat în Grecia din Turcia, iar a 11-a persoană a fost șoferul mașinii, care era suspectat de oamenii legii exact pentru trafic de migranți, potrivit washingtontimes.com.

De altfel, autoritățile au declarat că mașina acestuia  avea plăcuțele de înmatriculare ale unui alt vehicul și era suspectat că a fost folosit pentru traficul de migranți. Mai mult, conducătorul auto nu a oprit la un punct de control al poliției, în timpul călătoriei sale spre Salonic, locul unde trebuia să îi debarce pe călătorii clandestini.

Șoferul de camion, un bărbat grec de 39 de ani, a fost tratat pentru leziuni minore într-un spital din nordul Greciei, fiind deja externat. El a declarat că minivanul circula cu viteză mare și nu a mai reușit să evite coliziunea.

  • FOTO – EPA (Arhivă)

Citește și – Ovidiu Eftimie, de la Times New Roman, critică Libertatea în cazul celor două țigări de marijuana ale lui Claudiu Popa și Emmei Zeicescu


 

Citește mai multe despre Accident, Grecia, kavala și salonic pe Libertatea.

Comentarii