MENIU CAUTĂ

100 de aparate de taxare a parcării, dotate cu panouri solare, vor fi instalate în Cluj. Cât costă investiția realizată de Primărie

Distribuie

Cele 100 de parcometre vor fi alimentate, în Cluj, doar cu energie solară și vor fi dotate cu acumulatori reîncărcabili, ceea ce le asigură funcționarea continuă. Primele 40 de astfel de dispozitive vor fi instalate la începutul anului viitor.

Primăria Cluj-Napoca a finalizat o licitaţie pentru a cumpăra 100 de parcometre cu panouri solare, notează Monitorul de Cluj.

Noile aparate de taxare a parcării vor avea ca modalitate de plată: plata cu monede, card bancar, card contactless, carduri preplătite și sunt dotate cu un modem care asigură comunicația wireless cu sistemul de administrare.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca spun că primele 40 de parcometre ar urma să ajungă în Cluj în ianuarie 2019.

Investiția se ridică la aproape 2,6 milioane de lei, fără TVA.

Primarul Emil Boc a anunțat că în prima jumătate a lunii noiembrie se va lansa anunțul pentru licitația privind studiul de prefezabilitate al viitorului metrou din Cluj-Napoca.

sursă foto: Monitorul de Cluj


Citește și VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș


 

Citește mai multe despre cluj și panouri solare pe Libertatea.

Comentarii