Mergi direct la conținut »
120 de români au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească, după ce i-au amenințat pe chelneri
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > 120 de români au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească, după ce i-au amenințat pe chelneri

120 de români au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească, după ce i-au amenințat pe chelneri

120 de români au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească factura în urma consumației. Românii sărbătoreau un botez într-un restaurant din micul orășel Bembibre, în apropiere de Leon.

Cei 120 de clienți au părăsit resturantul fără să achite consumația, înainte de a mânca tortul, după cum a declarat patronul localului, citat de publicația spaniolă diarioinformacion.com.

„A fost o chestiune de un minut și nu s-a putut face nimic pentru a-i opri, deoarece acțiunea a fost plănuită, iar ei au ieșit în grup, în mod organizat”, a adăugat patronul.

Conform sursei citate, paguba produsă de cei 120 de români se ridică la suma de 2.000 de euro.

Proprietarul localului deține, însă, datele de identificare ale celor care au comandat mâncarea și băutura în restaurant și a depus, deja, o plângere în acest sens. Cu toate acestea, patronul nu speră să-și recupereze prejudiciul din partea românilor care au fugit din restaurant, deoarece, „chiar dacă sunt localizați, se vor declara insolvenți”.

Conform presei locale, angajații localului încercat să îi oprească pe cei 120 de români, însă aceștia au amenințat că dau cu mașinile peste ei.

Close
Închide
  Close