De Monica Stan,

După multe veşti proaste, încep în sfârşit să răsară şi câteva veşti bune. Starea micuţilor de la spitalul de copii Marie Curie, diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic începe să se îmbunătăţească, iar unii dintre ei vor pleca cât de curând acasă. Este şi cazul celei mai tinere paciente internate aici, Maia Ştefania, o fetiţă de numai 5 luni din comuna Ştefăneşti, Piteşti, care, după spusele bunicii, va fi externată în următoarele zile. Elena Obran ne-a povestit că după ce nepoţica ei a vomitat de câteva ori, mama a dus-o la spitalul de pediatrie din Piteşti. Însă nu a fost primită pentru că nu avea bilet de trimitere de la medicul de familie. Femeia a făcut cale întoarsă, a mers şi a luat biletul ”preţios” şi s-a întors la spital.

Au stat internate patru zile cu diagnostic de roşu în gât. Însă după ce au fost externate, chiar în ziua în care au ajuns acasă, Maia a făcut diaree. Au încercat să o doftoricească acasă, însă nu au avut nici un rezultat îmbucurător. După trei zile au decis să vină la spitalul Marie Curie din Capitală . Odată ajunsă aici, copila a fost trecută imediat pe dializă pentru că avea sindromul hemolitic-uremic. ”Aici copiii sunt foarte bine îngrijiţi, cât despre medici nici nu am cuvinte să le mulţumesc pentru tot ce au făcut pentru noi”, a spus bunica fetiţei.

bunica

Aceasta spune că fetiţa nu a consumat nici un aliment din gospodăria familiei sau de la vecini şi asta pentru că ea mânăncă deocamdată numai lapte praf şi ceai, ambele preparate cu apă plată.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați