Mergi direct la conținut »
Cum a încercat patronul unui bar din Timişoara să atragă clienţi, după aplicarea legii antifumat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum a încercat patronul unui bar din Timişoara să atragă clienţi, după aplicarea legii antifumat

Cum a încercat patronul unui bar din Timişoara să atragă clienţi, după aplicarea legii antifumat

De la scrumierele ticsite de ţigări, fumul dens şi scrum pe podele, Sorin Stanca, patronul unui local bucureştean a trecut la... flori. Nu pentru că şi-ar fi dorit, ci pentru a legea i-a impus.

De Clara Vacaru,

Deşi şi-a dat toată silinţa pentru a-şi transforma barul într-un spaţiu adaptat celor care nu fumează, el a avut, în prima zi în care a intrat în vigoare legea antifumat, o dezamăgire de proporţii: niciun nefumător nu i-a trecut pragul.

549393_1264740616887050_6536177214027011204_n

Sorin Stanca a făcut, cu această ocazie, haz de necaz şi a postat un mesaj, pe pagina lui de Facebook, care s-a viralizat.

„A intrat în vigoare legea antifumat. Ne-am pregătit din greu pentru această zi istorică.Am aruncat scrumierele, am aerisit, am cumpărat şi flori şi le-am pus pe mese pentru a-i primi cu drag pe nefumatorii care nu puteau să vină la noi până acuma din cauza fumului.La micul dejun am mâncat două pachete de Orbit Winter Fresh şi o cutie de Tic Tac pentru a avea o respiraţie proaspătă in timpul discutiilor spumoase pe care le-aş fi purtat cu nefumătorii.Vroiam să îi cunosc pe acesti oameni minunati care au militat pentru această lege. Au trecut deja trei ore şi nu a venit nici unul… Nefumătorule, dacă totuși vii şi cafeneaua e goală, nu intra în panică.Ne găsești în spatele cafenelei, stăm afară în frig şi fumăm. Acum te simți respectat, nu-i aşa?”, a scris patronul localului timişorean, pe reţeaua de socializare.

Citește și: O cafenea din Sibiu se transformă în club privat pentru fumători

Close
Închide
  Close