Mergi direct la conținut »
Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ''Panama Papers''
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ”Panama Papers”

Producătorul de film Augustin Almodovar a declarat luni, 4 aprilie,  că își asumă responsabilitatea pentru ''toate problemele legate de administrarea'' companiei ''El Deseo''.

De Livia Lixandru,

De asemenea, acesta îşi asumă responsabilitatea şi  pentru crearea în 1991 a unei societăți în care el și regizorul Pedro Almodovar, fratele său mai mare, apar ca împuterniciți și care a fost menționată în așa-numitele ”Panama Papers”, dezvăluirile publicate duminică privind conturi deținute în paradisuri fiscale de politicieni și diverse alte personalități din întreaga lume, relatează site-ul EFE.

”Regret profund daunele suferite de imaginea publică a fratelui meu, provocate numai și numai de lipsa mea de experiență în primii ani ai societății noastre de familie”, a susținut el într-un comunicat de presă, precizând că ”sarcinile și obligațiile au fost împărțite foarte clar” încă din primul moment în casa de producție cinematografică înființată împreună cu Pedro Almodovar în 1985.

”Eu m-am ocupat de tot ceea ce însemna managementul firmei, iar el s-a consacrat aspectelor de creație”, a detaliat el. ”Aș vrea să adaug că înființarea societății din 1991 s-a făcut la recomandarea consilierilor mei în vederea unei posibile extinderi internaționale a companiei noastre”, dar ”societatea a fost lăsată să moară fără activitate întrucât nu se potrivea cu modul nostru de lucru”, a fost declaraţia regizorului Pedro Almodovar, potrivit Agerpres.

Close
Închide
  Close