Mergi direct la conținut »
Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ''Panama Papers''
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ''Panama Papers''

Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ”Panama Papers”

Producătorul de film Augustin Almodovar a declarat luni, 4 aprilie,  că își asumă responsabilitatea pentru ''toate problemele legate de administrarea'' companiei ''El Deseo''.

De Livia Lixandru,

De asemenea, acesta îşi asumă responsabilitatea şi  pentru crearea în 1991 a unei societăți în care el și regizorul Pedro Almodovar, fratele său mai mare, apar ca împuterniciți și care a fost menționată în așa-numitele ”Panama Papers”, dezvăluirile publicate duminică privind conturi deținute în paradisuri fiscale de politicieni și diverse alte personalități din întreaga lume, relatează site-ul EFE.

”Regret profund daunele suferite de imaginea publică a fratelui meu, provocate numai și numai de lipsa mea de experiență în primii ani ai societății noastre de familie”, a susținut el într-un comunicat de presă, precizând că ”sarcinile și obligațiile au fost împărțite foarte clar” încă din primul moment în casa de producție cinematografică înființată împreună cu Pedro Almodovar în 1985.

”Eu m-am ocupat de tot ceea ce însemna managementul firmei, iar el s-a consacrat aspectelor de creație”, a detaliat el. ”Aș vrea să adaug că înființarea societății din 1991 s-a făcut la recomandarea consilierilor mei în vederea unei posibile extinderi internaționale a companiei noastre”, dar ”societatea a fost lăsată să moară fără activitate întrucât nu se potrivea cu modul nostru de lucru”, a fost declaraţia regizorului Pedro Almodovar, potrivit Agerpres.

Close
Închide
  Close