Mergi direct la conținut »
18 copii și o educatoare de la o grădiniță din Bârlad, duși la spital după ce au fost atacați de albine 
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > 18 copii și o educatoare de la o grădiniță din Bârlad, duși la spital după ce au fost atacați de albine 

18 copii și o educatoare de la o grădiniță din Bârlad, duși la spital după ce au fost atacați de albine 

Optsprezece copii și o educatoare de la o grădiniță din Bârlad au ajuns la spital, vineri, după ce au fost atacați de un roi de albine în grădina publică din oraș unde se aflau într-o vizită.

De Theodor Istrate,

Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui a trimis nu mai puțin de cinci autospeciale la caz, inclusiv două de la stația centrală din municipiul Vaslui. Doi copii au fost preluați de ambulanțe, restul preșcolarilor ajungând pe propriile picioare la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Bârlad.

„Copiii erau mai mult speriați. Nu știm exact câți dintre ei au fost efectiv înțepați, acest aspect urmând a fi lămurit în urma evaluării medicale ce se va face la spital”, a declarat, vineri, pentru Libertatea, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Potrivit sursei citate, nici unul dintre copii nu era în stare gravă.

În iulie, un copil înțepat de o albină în Iași a fost transportat la spital cu elicopterul, după ce a intrat în șoc anafilactic.


Citește și Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close