Mergi direct la conținut »
Școlile din judeţul Prahova rămân închise şi joi dimineaţă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Școlile din judeţul Prahova rămân închise şi joi dimineaţă

Școlile din judeţul Prahova rămân închise şi joi dimineaţă

Școlile rămân închise şi joi dimineaţă în judeţul Prahova. Peste 600 de pompieri sunt pregătiţi de intervenţie având în vedere avertizarea de cod portocaliu de vijelii, valabilă până joi, la ora 10.00.

De Cristian Simion,

Prefectul Mădălina Lupea a declarat, miercuri după-amiază, că membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) au decis suspendarea orelor pentru ziua în curs începând cu ora 15.30 și că această decizie rămâne valabilă și pentru joi dimineaţă, când cursurile vor fi suspendate.

„S-a luat decizia prin hotărâre a CJSU de suspendare a cursurilor începând cu ora 15.30 şi a celor de joi dimineaţă. În cazul în care se va prelungi codul portocaliu, bineînţeles că şi hotărârea de suspendare a cursurilor va fi prelungită”, a afirmat Lupea.

Șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Mihai Drăgan, a declarat, la rândul său, că 648 de pompieri şi 73 de utilaje sunt pregătite de intervenţie, în ajutorul echipajelor prahovene venind şi pompieri din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călăraşi.

Citește și: VIDEO | Meteorologii avertizează. Noi fenomene extreme se vor produce în România în perioada următoare. ”Trebuie să regândim felul în care construim”

Close
Închide
  Close