Mergi direct la conținut »
Un adolescent din Vrancea care asculta muzică în căști a fost lovit de o mașină în apropierea liceului unde învață
Ştiri Libertatea > Ştiri > Un adolescent din Vrancea care asculta muzică în căști a fost lovit de o mașină în apropierea liceului unde învață

Un adolescent din Vrancea care asculta muzică în căști a fost lovit de o mașină în apropierea liceului unde învață

Un adolescent din Vrancea care asculta muzică în căști a fost lovit de o mașină în apropierea liceului unde învață. Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, în apropierea Liceului Auto din Focșani. Șoferul mașinii a claxonat cât a putut de tare pentru a-l atenționa pe băiatul care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, însă, din cauza muzicii din căști, acesta nu a auzit.

De Cristina Sterian,

Adolescentul de 16 ani care asculta muzică în căști a vrut să traserseze printr-un loc nepermis și fără să se asigure, fiind călcat de o mașină cu roata pe picior.

Potrivit martorilor, șoferul mașinii ar fi claxonat ca să-l atenționeze pe băiat, dar acesta nu a auzit, întrucât  asculta muzică la căști.

Adolescentul rănit a fost transportat la spitalul din Focșani.

”Este vorba despre un adolescent din localitatea vrânceană Spulber, în vârstă de 16 ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, în orașul Focșani și a fost călcat pe picior cu roata de un autoturism”, au declarat reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

În ultima vreme, se înregistrează tot mai multe accidente în care victime sunt tineri care merg pe stradă ascultînd muzică ăn căști dată la maximum. Din cauza volumului, tinerii nu aud claxoanele mașinilor și adeseori ajung să fie loviți de autoturisme în trafic.

Citește și: Declarații EXCLUSIVE: Ministrul Turismului, despre cazul Omnia Turism. Ce se întâmplă cu turiștii, după sinuciderea lui George Negru?

Close
Închide
  Close