Mergi direct la conținut »
Două persoane au murit călcate de tren în județul Constanța. Accidentele, petrecute la interval de două ore
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Două persoane au murit călcate de tren în județul Constanța. Accidentele, petrecute la interval de două ore

Două persoane au murit călcate de tren în județul Constanța. Accidentele, petrecute la interval de două ore

Două persoane și-au pierdut viața miercuri seară, după ce au fost călcate de tren, în județul Constanța. Cele două accidente feroviare s-au petrecut la un interval de două ore, primul având loc la ieșirea din Neptun spre Mangalia, iar celălalt în Eforie Nord.

De Cătălin Schipor,

Primul accident de tren a fost înregistrat în jurul orei 18.00, la ieșirea din stațiunea Neptun spre Mangalia. Aici, potrivit reprezentanților CFR, un tren Regio, la semnalul prevestitor st.Mangalia, a lovit o persoană de sex masculin. Conductorul de tren a fost cel care a sunat la 112.

La fața locului a fost trimis un echipaj al SMURd, dar victima, un bărbat, era deja decedată.

Nici nu au terminat bine cercetările la fața locului polițiștii împreună cu criminaliștii și procurorul că la interval de două ore au fost solicitați la un nou accident feroviar la câțiva zeci de kilometri distanță. Mai exact, un apel la 112 a anunțat că o persoană, tot de sex masculin, a fost lovită de tren în Eforie Nord.

Oamenii legii au declanșat anchete pentru a se stabili dacă a fost vorba despre sinucideri sau morți accidentale.

Citește și: Băiatul bolnav de cancer care voia să sărbătorească pentru ultima oară Crăciunul a decedat. Anunțul făcut de familia sa

Close
Închide
  Close