28 Dec. 2017 11:05

VIDEO/ Interviu-eveniment ”Libertatea Live”: Petre Roman, despre vinovății, vinovați și crimele de la Revoluție

Distribuie

Petre Romanpersonaj central al Revoluției și primul șef de guvern de după 1989 - a fost invitat la ”Interviurile Libertatea Live”, pentru a vorbi despre momentele dramatice din urmă cu 28 de ani.

Urmăriți interviul:

Implicat direct în schimbarea de putere din decembrie 1989, primul șef al Executivului României decomunizate a ajuns în studioul 4 al Televiziunii Române, îmbrăcat într-un pulover devenit celebru, ca unul din simbolurile politice ale Revoluției Române. În mai puțin de o lună, tânărul profesor la Politehnică, școlit în Franța și propulsat în cele mai înalte funcții politice ale momentului, a marcat prin prezența sa perioada anilor 1989 – 2000 ai României democratice.

Dacă în decembrie 1989 a fost o 'revoltă spontană', o 'revoluție a tinerilor', o 'lovitură de palat' sau 'de stat', dacă au existat 'crime cu premeditare, puse cale pentru legitimarea puterii nou instalate', unde sunt vinovățiile și vinovații, care sunt semnificațiile și consecințele evenimentelor din urmă cu 28 de ani, vom afla de la Petre Roman, în interviul-eveniment în direct, pe site-ul și pe pagina de Facebook 'Libertatea', începând cu orele 11.00.


Citește și:

Românii, pesimiști la sfârșitul anului 2017: Lucrurile în România merg într-o direcție greșită, iar în anul 2018 se va trăi mai prost

Loading...
Comentarii