Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

FOTO | Povestea tânărului care a ajuns în finala unui concurs de frumusețe, după ce a pozat ca femeie

După ce a ajuns în finala concursului ”Miss Virtual Kazahstan”, un concurent, în vârstă de 22 de ani, a dezvăluit că nu este, de fapt, femeie.

 

Tânărul Ilay Dyagilev a trimis o fotografie în care poza ca femeie sub numele fals ”Arina Alieva” pentru a lua parte la concursul de frumusețe. Când acesta a ajuns în finală, a luat decizia să dezvăluie că este, de fapt, bărbat. După momentul anunțului, el a fost descalificat și înlocuit cu altă concurentă.

”Am ajuns în finală și am decis să expun adevărata identitate a Arinei Alieva când am realizat că am totul a mers prea departe. La început au fost aproximativ 4.000 de concurenți din toate regiunile Kazahstanului, dar eu am ajuns în finală”, a spus Ilay Dyagilev, potrivit agenției Sputnik.

Totodată, finalistul descalificat a explicat că a ales să fie un avocat al ”frumuseții naturale”, de care, spune el, femeile duc lipsă în zilele noastre:

”Prietenii mei și cu mine am dezbătut tema frumuseții, astfel am decis să iau parte la acest concurs. Am fost întotdeauna campion la frumusețe naturală. Puteți vedea că multe femei arată identic, poartă același machiaj, același stil vestimentar și cred că sunt frumoase dacă urmează trendurile. Eu nu sunt de acord cu asta!”

Programul pentru achiziționarea de calculatoare pentru copiii săraci, inaccesibil de 16 ani. Profesor de la sat: “Nici unul dintre elevii mei nu se încadrează în condițiile absurde”
Recomandări

Programul pentru achiziționarea de calculatoare pentru copiii săraci, inaccesibil de 16 ani. Profesor de la sat: “Nici unul dintre elevii mei nu se încadrează în condițiile absurde”

 

Dezvăluirea făcută de Ilay a dus la scoaterea sa din concurs și înlocuirea lui cu Aikerim Temirkhanova, o tânără în vârstă de 18 ani, care a primit un scor de 1975 de voturi în semi-finală. Pentru comparație, Ilay a primit 2012 voturi în același stadiu al concursului.

Ce s-a petrecut în Kazahstan nu este un caz singular. În țara vecină, Rusia, în 2017, tânărul Andrey Nagorny, în vârstă de 20 de ani, a pozat ca model de lenjerie intimă și a câștigat un concurs. ”Bruneta” a folosit lenjeria intimă a iubitei sale și și-a pus numele ”Domnul Avocado”. La scurt timp după ce organizatorii au descoperit adevărul, i-au cerut să returneze titlul și premiile primite.

FOTO: Instagram – Ilay Dyagilev


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Brigada… familiștilor! Alex Velea, Victor Slav și Bogdan Vlădău se pregătesc să-și crească împreună copiii


Close
Închide
  Close