Mergi direct la conținut »
Ei au reușit să spargă sistemul de recunoaștere facială al iPhone X Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ei au reușit să spargă sistemul de recunoaștere facială al iPhone X

Ei au reușit să spargă sistemul de recunoaștere facială al iPhone X

Ei au reușit să spargă sistemul de recunoaștere facială al iPhone X. Doi prieteni au bătut o șansă dintr-un milion să facă ca sistemul de recunaștere facială a iPhone X să cedeze, după ce au descoperit că sistemul le acceptă ambele fețe.

Potrivit 3U.com, Joe Clayton (23 de ani) a fost șocat să afle că cel mai bun prieten al lui, Brad Butche (22 de ani) poate să-i deblocheze dispozitivul folosind recunoașterea facială.

Joe a setat dispozitivul să recunoască numai fața lui atunci când trebuie să fie deblocat, dar dispozitivul inteligent îi dă acces și lui Brad acces, inclisiv să facă plăți fără a avea nevoie de card, în ciuda faptului că Appel a spus că șansele ca cineva să spargă sistemul de recunoaștere facială este sunt 1 la 1.000.000.

Cei doi prieteni au păr întunecat, ochi căprui, dar au forme diferițe ale fețelor.

Descoperirea a stârnit îngrijorări în rândul utilizatorilor de iPhone, dar mai ales pentru Joe.

”Noi doi am realizat prblema când eram la sala de forță și mi-am rupt piciorul. I-am dat telefonul lui Brad pentru a-i da mesaj unui prieten despre ce se întâmplase. s-a uitat la ecran și s-a deschis. Merge de fiecare dată. Este foarte îngrijorător pentru că foarte mulți oameni au acest model de telefon. Nu mai recunoaște alte fețe, în schimb (…)”, a declarat Joe.

Brad, care folosește și el un iPhone 7, a spus că experiența l-a făcut să nu-și mai dorească alt iPhone.

”Se pare că singura diferență între iPhone-ul meu și al lui Joe este recunoașterea facială, totul pentru a nu arta ridicol că plătești o sumă atât de mare pentru un lucru care nu merge cum trebuie. Nu o să-mi mai iau alt iPhone (…)”, a spus și Brad.


VIDEO/ Proiecția filmului „Soldații, poveste din Ferentari” la MȚR, întreruptă cu manele. „Extremiștii” au fost evacuați din sală

Close
Închide
  Close