Mergi direct la conținut »
240 de minute de așteptare pentru a intra în țară prin punctul de frontieră Nădlac I
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

240 de minute de așteptare pentru a intra în țară prin punctul de frontieră Nădlac I

Aglomerația de la graniță s-a mutat de la frontiera Nădlac II Autostradă la frontiera Nădlac I, după ce MAI a anunțat că traficul de persoane se va desfășura exclusiv la cea din urmă vamă.

De Cristian Otopeanu,

De joi, 2 aprilie, ora 20.00, traficul de persoane se desfășoară exclusiv prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, frontiera Nădlac II fiind destinată doar pentru camioane și pentru transportul de marfă.

În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, aplicația Trafic Online a Poliției de Frontieră indica un timp mediu de așteptare pentru a ajunge la control, la frontiera Nădlac I, de 240 de minute, a remarcat aradon.ro.

Captură: aradon.ro

Controlul pe sensul de intrare în țară se efectuează la Nădlac I pe șase artere, cu precizarea că din cauza anchetei epidemiologice efectuată pentru fiecare persoană timpul de așteptare a crescut foarte mult, conform sursei citate.

Victor Ponta, după ce prin Vama Nădlac intră în ţară mii de români zilnic: „Practic importăm coronavirus”

Acum o săptămână, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că România importă coronavirus, după ce prin Vama Nădlac intră în ţară câteva mii de români zilnic.

„Vă spun, pe la Nădlac zilnic intră cam 3.000 de persoane. Noi, practic, importăm coronavirus”, spunea Ponta la România TV.

Contactat imediat de Libertatea pentru precizări suplimentare, Victor Ponta a explicat: „Am spus aşa pentru că trebuie să îi testăm pe cei care vin şi să le asigurăm carantina”.

„Adică așa cum face Israelul de două săptămâni. Noi nu facem nici una, nici alta”, a completat Ponta pentru Libertatea.

Şi Mihai Fifor, senator PSD de Arad, a atras atenţia că oamenii trec graniţa pe jos prin punctul de trecere a frontierei Nădlac 1 şi a cerut ca vama Nădlac 1 să fie închisă „urgent pentru traficul pietonal„.

Close
Închide
  Close