Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Liviu Dragnea, ieșire nervoasă fără precedent. ”Cu ce dracu' să mă ajute pe mine? Vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

VIDEO/ Liviu Dragnea, ieșire nervoasă fără precedent. ”Cu ce dracu’ să mă ajute pe mine? Vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște!”

Liviu Dragnea a avut o nouă ieșire nervoasă. De data asta, fără precedent. Jurnaliștii l-au întrebat despre un proiect de lege adoptat, marți, de Senat, iar președintele PSD a ridicat tonul. "Și cu ce dracu mă ajută pe mine?".

De Sorina Ionaşc,

„Dacă mă întrebați pe mine, înseamnă că aveți ceva în cap. M-am săturat. În afară de mine, mai sunt oameni în țara asta? Pe ei îi întrebați? Dacă sunt în funcții publice înseamnă că trebuie să fie distruși? Cereți dovezi. Sunt și eu om și mi-ajunge. Efectiv mi-ajunge să răspund la aceste prostii”, a răspuns Dragnea, foarte nervos.

Este vorba despre legea care permite celor condamnați la maximum 5 ani de închisoare să execute pedeapsa acasă.

„Vorbiți cu hashtagul, vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște mâine. Ați ajuns oameni tienri să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile, toate prostiile. Cu ce dracu să mă avantajeze? Că mi-au distrus viața atâția ani, m-au condamnat fără nicio probă la Referendum că s-a supărat Băsescu și fără nicio probă în al doilea dosar. Asta e marea corupție de care se vorbește în România”, a continuat Liviu Dragnea.

Cu doar jumătate de oră mai devreme, președintele PSD a avut o altă ieșirea nervoasă.

De această dată, jurnaliștii care-l  urmăreau pentru a-i lua declarații au fost țint. Șeful PSD a răbufnit la adresa unui fotoreporter: „Hai în baie cu mine. Hai în baie, că îţi ies poze ca lumea. Ce dracu’!”


Citește și:

VIDEO/ Interviu tulburător. Cum și-a trăit o mamă durerea pierderii fiicei de 18 ani în tragedia din Colectiv: „Mă gândeam să-i omor eu pe vinovați”

Close
Închide
  Close