MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 08:41

Vedetele TVR care au amenințat Libertatea cu judecata își iau interviu una alteia – VIDEO

Distribuie

Realizatorul Ionuț Cristache, despre care Libertatea a dezvăluit că salariul său de la TVR se ridică la 25.000 de lei pe lună, este invitat, sâmbătă, la emisiunea Laviniei Șandru, de la același post de televiziune. Aceasta din urmă este plătită cu 2.000 de euro pentru fiecare interviu de 30 de minute.

Într-un clip de promovare publicat pe Youtube, Lavinia Șandru își anunță invitatul din ediția de sâmbătă, 8 decembrie, a emisiunii „Fața nevăzută a lumii” – o serie de 12 emisiuni pentru care fosta jurnalistă Realitatea TV a primit de la TVR 24.000 de euro.

Este vorba despre realizatorul emisiunii „România 9” de la aceeași televiziune, Ionuț Cristache, care este prezentat drept un om „capabil să modereze o emisiune fără să vorbească el jumătate din durata ei”.

Ediția este programată la o săptămână după cea de 1 Decembrie, când invitată în emisiunea Laviniei Șandru a fost Viorica Dăncilă, „un om are iubește mult Europa” și căreia realizatoarea i-a mulțumit „din suflet”, notează HotNews.ro.Citește și:

Citește mai multe despre ionut cristache și Lavinia Sandru pe Libertatea.

Comentarii