MENIU CAUTĂ

Cum va fi vremea în weekend. Meteorologii anunță ger și ninsori!

Distribuie

Vremea va continua să fie rece, la sfârșitul acestei săptămâni, anunță meteorologii. În București, temperaturile nu vor depăși 0 grade Celsius, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică se va instala gerul. 

Vremea în weekend în țară

Sâmbătă, cerul va fi noros în partea de vest, centru și nord a țării, unde temporar vor fi ninsori slabe cantitativ. La munte, va mai bate vântul pe creste și va spulbera zăpadă existentă. Temperaturile se vor situa între minus 7 grade și 1 grad.

În noaptea de sâmbătă spre duminică gerul se va muta către partea de sud și de est a României. Temperaturile se vor situa între -12 și -2 grade Celsius și izolat vor fi mai scăzute.

Duminică, spre finalul zilei, cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, va ninge slab în vest, nord-vest și local în centru.

Treptat, în Bant și în Crișana vor apărea și precipitații sub formă de lapoviță și ploi. Temperaturile maxime vor crește, situându-se între -4 și 4 grade Celsius, la fel și cele minime, care se vor situa între -8 grade și 1 grad Celsius.

Vremea în weekend în București

Sâmbătă, în București, vremea va fi rece, maxima nu va depăși 0 grade Celsius, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică va fi ger, cu temperaturi de -10, -9 grade Celsius.

Duminică, cerul va fi temporar noros, iar vremea va continua să fie rece. Temperaturile maxime nu vor depăși 0 grade Celsius.

Citește mai multe despre Prognoza meteo pe Libertatea.

Comentarii