MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 19:27

Cum va fi vremea în weekend. Meteorologii anunță ger și ninsori!

Distribuie

Vremea va continua să fie rece, la sfârșitul acestei săptămâni, anunță meteorologii. În București, temperaturile nu vor depăși 0 grade Celsius, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică se va instala gerul. 

Vremea în weekend în țară

Sâmbătă, cerul va fi noros în partea de vest, centru și nord a țării, unde temporar vor fi ninsori slabe cantitativ. La munte, va mai bate vântul pe creste și va spulbera zăpadă existentă. Temperaturile se vor situa între minus 7 grade și 1 grad.

În noaptea de sâmbătă spre duminică gerul se va muta către partea de sud și de est a României. Temperaturile se vor situa între -12 și -2 grade Celsius și izolat vor fi mai scăzute.

Duminică, spre finalul zilei, cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, va ninge slab în vest, nord-vest și local în centru.

Treptat, în Bant și în Crișana vor apărea și precipitații sub formă de lapoviță și ploi. Temperaturile maxime vor crește, situându-se între -4 și 4 grade Celsius, la fel și cele minime, care se vor situa între -8 grade și 1 grad Celsius.

Vremea în weekend în București

Sâmbătă, în București, vremea va fi rece, maxima nu va depăși 0 grade Celsius, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică va fi ger, cu temperaturi de -10, -9 grade Celsius.

Duminică, cerul va fi temporar noros, iar vremea va continua să fie rece. Temperaturile maxime nu vor depăși 0 grade Celsius.

Citește mai multe despre Prognoza meteo pe Libertatea.

Comentarii