UPDATE: Dintre cele 33 de persoane aflate la bord, cu tot cu şoferiţa, 29 au fost rănite uşor şi patru grav, scrie AFP, care precizează că 22 dintre cei 33 de răniţi sunt cetăţeni străini: doi români, 10 britanici, cinci americani, un spaniol, un australian, un cetăţean din Mauritius, un japonez şi un sri-lankez.

Anterior, AFP informase că printre răniţi se număra un singur cetăţean român, 11 britanici, trei americani şi un rus. Unsprezece dintre răniţi sunt cetăţeni francezi, potrivit Agerpres.

Potrivit ultimului bilanţ, făcut la ora locală 15:30, 33 de persoane, între care şi şoferiţa autocarului, au fost transportate la spitalele din Amiens (11 răniţi, între care patru grav) Peronne (10 răniţi), Montdidier (6 răniţi) şi Saint-Quentin (6 răniţi).

Compania Flixbus a transmis, printr-un comunicat, că se află „în contact strâns cu autorităţile locale pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului şi pentru a asigura preluarea pasagerilor”.

Potrivit dpa, Flixbus a precizat că autocarul era operat de un partener local care funcţiona sub marca Flixbus.


În urma accidentului, 29 de persoane au fost rănite grav și patru grav. Autorităţile regionale franceze au transmis că printre pasageri se aflau cetăţeni din România, SUA, Spania, Australia, Olanda, Rusia şi Marea Britanie, scrie Agerpres.

Ad placeholder

Autocarul companiei Flexibus circula pe ruta Paris-Londra. Potrivit cotidianului Courrier Picard, citat de dpa, în jurul orelor locale 11:50, autocarul care efectua o ieșire pe autostrada A1 a derapat într-o curbă pe asfaltul ud, s-a izbit de o barieră şi apoi s-a răsturnat.

La fața locului au intervenit numeroase echipaje de urgență și ale jandarmeriei.

Citeşte şi:

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Golgota imigrantului. Era director când a decis să plece în Germania: ”Am dormit în parcări și primii bani i-am câștigat săpând grădina unui fost subaltern din România”

Ciprian Ciucu, PNL: „Firea a sunat la patronul Realității TV când m-a văzut în studio și nu m-au mai invitat niciodată!”

Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
PARTENERI - GSP.RO
Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
Horoscop 7 august 2020. Balanțele se bucură de mai multă apreciere din partea superiorilor
HOROSCOP
Horoscop 7 august 2020. Balanțele se bucură de mai multă apreciere din partea superiorilor