21 Apr. 2017 12:58

60 de mașini istorice și peste 200 de motocicliști vor rula sâmbătă pe străzile Sibiului

Distribuie

Peste 200 de motocicliști și 60 de mașini istorice vor rula sâmbătă, în coloană, pe străzile din municipiul Sibiu, cu scopul de a semnala că și motocicliștii există în trafic, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului.

„Peste 200 de motocicliști vor pleca mâine, începând cu ora 13,00, într-un marș în municipiul Sibiu, având ca punct intermediar parcarea Teatrului ‘Radu Stanca’ Sibiu, unde vor rămâne pentru aproximativ o oră”, se arată într-un comunicat de presă.

În paralel, 60 de vehicule istorice vor pleca, sâmbătă, în jurul orei 12,30, din Piața Mare din centrul istoric al Sibiului, spre parcarea Teatrului ‘Radu Stanca’, unde se vor întâlni cu polițiștii rutieri și motocicliștii.

„În jurul orei 13,30, proprietarii de vehicule istorice vor pleca spre Tălmaciu, iar în jurul orei 14,00 — 14,30, motocicliștii se vor pune din nou în mișcare, continuându-și marșul în municipiul Sibiu”, se mai arată în comunicat.

Traseul motocicliștilor

Traseul motocicliștilor este următorul: parcarea magazinului din zona comercială Șelimbăr — bvd. V. Milea — bvd. C. Coposu — parcarea Teatrului ‘Radu Stanca’ Sibiu (unde vor face o pauză de aproximativ o oră) — bvd. Coposu — sensul giratoriu cu str. Bâlea — Constituției — retur pe bvd. C. Coposu — Piața Unirii — str. A. Șaguna — Șos. Alba Iulia (până la sensul gi

Comentarii
← Inchide