Pâinea și produsele de patiserie

În general, pâinea, chiflele, cornurile sau brioșele nu se țin la frigider, deoarece se umezesc și devin gumate și lipicioase. Dar, dacă trebuie să le păstrezi proaspete mai mult de trei, patru zile, învelește-le separat pe fiecare în șervete curate de bumbac, pentru a absorbi condensul, și apoi pune-le în pungi de hârtie la rece. Vei vedea că vor fi la fel de bune și peste o săptămână.

Salata, printre cele mai perisabile alimente

Salata și spanacul trebuie consumate cât mai repede după ce le cumperi, pentru că se usucă în două, trei zile. Dar, dacă le păstrezi la rece, într-o pungă de plastic în care ai pus șervețele de hârtie, vor mai rezista una sau două zile în plus.

Cartofii trăiesc mai mult lângă mere

Când cumperi cartofi proaspeți, cumpără și câteva mere și păstrează-le împreună. Merele emană un gaz numit etilenă care păstrează coaja cartofilor fermă și împiedică apariția mugurilor.

Citește mai departe pe Libertatea pentru femei

Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis, despre relaxarea de la 1 iunie. Ce a înțeles patronul FCSB
GSP.RO
Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis, despre relaxarea de la 1 iunie. Ce a înțeles patronul FCSB
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși