Mergi direct la conținut »
UPDATE / 970 de pensionari s-au înscris pentru tabăra gratuită din Grecia. Primăria Capitalei dezminte suplimenarea locurilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / 970 de pensionari s-au înscris pentru tabăra gratuită din Grecia. Primăria Capitalei dezminte suplimenarea locurilor

UPDATE / 970 de pensionari s-au înscris pentru tabăra gratuită din Grecia. Primăria Capitalei dezminte suplimenarea locurilor

În doar două zile de la lansarea proiectului, 970 de pensionari s-au înscris pentru tabăra gratuită din Grecia, oferită de Primăria Capitalei, potrivit Centrului pentru Seniori al Municipiului București (CSMB), care informează - prin intermediul unui comunicat - că în cadrul Taberei Tematice Cultural Educative „La pas prin tărâmul legendar al Greciei" au fost validate deja 250 de dosare.

UPDATE – ORA 22.35: Având în vedere informațiile false transmise în spațiul public, privind o suplimentare a locurilor pentru acest proiect… Primăria Capitalei dezminte, prin intermediul unui comunicat, informația potrivit căreia ar fi fost suplimentat numărul de locuri pentru taberele din Grecia destinate seniorilor, organizate prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București.

Informația a apărut pe un cont fals al unei rețele de socializare, cont care utilizează abuziv numele Primarului General. Proiectul inițiat de Primăria Capitalei este intitulat „La pas prin tărâmul legendar al Greciei” și are un număr fix de 1.000 de locuri.

Proiectul se află în etapa de selecție, până în prezent fiind validate 250 de solicitări de înscriere dintre cele 970 depuse și vor fi acceptate solicitări de înscriere peste numărul 1.000, dar numai pentru a se putea atinge numărul maxim de 1.000 de participanți, în urmă aplicării criteriilor de eligibilitate.


Analiza dosarelor persoanelor înscrise până în prezent urmează a fi reluată luni, 6 august, începând cu ora 10.00, la Biroul provizoriu de Relații cu Publicul al Centrului pentru Seniori, în ordinea înscrierilor.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!

Tot atunci, vor fi reluate înscrierile în proiect, începând cu numărul 971, în limita locurilor disponibile (30). Totuși,  persoanele interesate se vor putea înscrie pe liste și după numărul 1.000, însă ocuparea unui loc în tabără depinde de respectarea criteriilor de eligibilitate.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care s-au prezentat pentru înscrieri, au fost preluate și dosare cărora le-a lipsit adeverința medicală sau asigurarea de călătorie, acestea având obligația de a le depune ulterior, în termen de trei zile lucrătoare de la data depunerii dosarului, la sediul Centrului pentru Seniori al Municipiului București din bulevardul Basarabia nr. 37 – 39, intrarea D-113, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

În cazul în care un cuplu căsătorit solicită participarea la tabăra cultural-educativă, este suficient ca cel puţin unul dintre soţi să aibă un venit mai mic sau egal cu salariul minim brut pe economie.

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei
Recomandări

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei

Tabăra tematică cultural-educativă se va desfăşura pe parcursul a opt zile (7 nopţi), în perioada în perioada 24 august – 28 octombrie, în localitatea Paralia-Katerini.

Tabăra gratuită din Grecia include:

  • transport dus-întors cu autocarul;
  • cazare în cameră cu două paturi, masa (mic dejun, prânz, cină);
  • excursie turistică pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic;
  • excursie turistică pentru vizitarea obiectivelor turistice din Meteora, cu ghid turistic;
  • petrecere culturală tematică „Seară Grecească”;
  • petrecere culturală tematică „Seară Românească”; a
  • ctivităţi recreative (jocuri de societate – şah, table etc.).

Citește și: Pisica anului 2018 în Marea Britanie. Theo i-a salvat viața stăpânei sale


 

Close
Închide
  Close