Mergi direct la conținut »
VIDEO | Protest inedit al unui om de afaceri din Bucovina. A construit primul metru de autostradă din Moldova, între Putna și Voroneț
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Protest inedit al unui om de afaceri din Bucovina. A construit primul metru de autostradă din Moldova, între Putna și Voroneț

VIDEO | Protest inedit al unui om de afaceri din Bucovina. A construit primul metru de autostradă din Moldova, între Putna și Voroneț

Un om de afaceri din Bucovina, Ştefan Mandachi, a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Gestul său este un protest față de autoritățile care dau dovadă de lipsa de interes față de construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei.

Mandachi, care deține lanțul de restaurante de tip fast-food – Spartan, spune că autostrada, construită undeva între Putna și Voroneț, va fi inaugurată pe data de 15 martie la ora 15 și a costat 4.500 de euro.

În semn de protest, pe data de 15 martie la ora 15, toate cele 40 de fast-food-uri din țară, dar și celelalte afaceri pe care le deține Mandachi, vor suspenda activitatea.

Ştefan Mandachi a subliniat că gestul său este unul personal, că nu face politică şi nu este membrul vreunui partid, scrie Monitorul de Suceava.


Citește și: Protest pe treptele TNB față de Ordonanța care modifică legile justiției. Rebengiuc: „De frica închisorii, iau justiția în brațe și o schimbă cum vor ei”


 

Close
Închide
  Close