Mergi direct la conținut »
A dat foc clădirii în care locuia și a înjunghiat 18 vecini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A dat foc clădirii în care locuia și a înjunghiat 18 vecini

A dat foc clădirii în care locuia și a înjunghiat 18 vecini

Un sud-coreean în vârstă de 42 de ani a ajuns pe mâna poliției miercuri după ce a dat foc locuinței și și-a înjunghiat 18 vecini.

De Dana Aramă,

Ahn, un bărbat din Jinju, a dat foc imobilului în care locuia, după care și-a atacat vecinii care încercau să evacueze clădirea. Acesta și-a înjunghiat 18 vecini. Potrivit excelsior.com, cinci oameni au murit, printre care și o fetiță de 12 ani. celelalte victime sunt un bărbat de 20 de ani, două femeie de 60 de ani și una de 30 de ani.

În urma atacului, 13 persoane au fost rănite în urma atacului, trei dintre acestea fiind în stare gravă.

La sosirea poliției, bărbatul a opus rezistență, însă într-un final agenții au reușit să-l imobilizeze. Pompierii au reușit să stingă incendiul după 20 de minute.
Bărbatul a refuzat să explice care a fost motivul atacului. Vecinii acestuia au afirmat că bărbatul suferă de schizofrenie și că mai fost protagonistul unor episoade violente în trecut.


Citește și:

Klaus Iohannis şi-a lansat a treia carte, a criticat PSD și Guvernul ”antieuropene” și a atenționat asupra extinderii analfabetismul. ”Avem, din păcate, şi persoane publice care au dificultăţi în a exprima o idee într-o frază coerentă”

Close
Închide
  Close