Mergi direct la conținut »
Gest emoționat al unui revoluționar la protestele din Cluj: și-a donat drapelul găurit în 1989 unui copil Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gest emoționat al unui revoluționar la protestele din Cluj: și-a donat drapelul găurit în 1989 unui copil

Gest emoționat al unui revoluționar la protestele din Cluj: și-a donat drapelul găurit în 1989 unui copil

Un bărbat, care a ieșit în stradă la Revoluție, și-a donat drapelul găurit în 1989 unui copil. Băiețelul de doi ani s-a numărat printre cei peste 40.000 de oameni din Cluj care au cerut Guvernului să retragă ordonanța 13.

Revoluționarul, în vârstă de 70 de ani, și-a donat drapelul tricolor găurit, cu care a manifestat la Revoluția din decembrie 1989, unui copil de doi ani pe care l-a întâlnit, sâmbătă seară, la mitingul din Piața Unirii din Cluj.

Un revoluționar și-a donat drapelul găurit în 1989 unui copil care l-a impresionat profund

Ștefan Pop a fost impresionat de bucuria băiețelului, cu atât mai mult cu cât copiii săi au plecat în străinătate.

„Am venit cu steagul la Revoluție și am rupt stema de pe el aici, în față. Era pe 21 decembrie seara. Copilașul a venit și a pus mâna pe steag. Atât de mult i-a plăcut, s-a bucurat, că am zis cum să nu i-l dau lui, că ai mei copii sunt plecați din țară, au zis că nu mai vin înapoi”, a declarat Ștefan Pop, pentru Agerpres.ro.

Revoluționarul a mărturisit că participă a doua oară la mitingul organizat de clujeni în Piața Unirii.

Peste 40.000 de oameni au protestat, sâmbătă seară, în Piața Unirii din Cluj Napoca, față de ordonanța de urgență ce vizează modificarea Codului Penal și a Codului de Proceduri Penală.

Un bărbat țintuit într-un scaun cu rotile a protestat la Cluj sursă foto: stiridecluj.ro

Un bărbat țintuit într-un scaun cu rotile a protestat la Cluj
sursă foto: stiridecluj.ro

Protestatarii au afișat parcarte cu mesaje prin care își arată nemulțumirea față de proiectele legislative ale Guvenului, care au stârnit controverse. Oamenii au scandat lozinci prin care au cerut abrogarea ordonanței și demisia Guvernului.

sursă foto: Monitorul de Cluj

Close
Închide
  Close