Potrivit unei echipe de cercetători francezi, Adolf Hitler a murit după ce a luat o doză de cianură și și-a tras un glonț în cap.

Studiul publicat în Jurnalul European de Medicină Internă a fost realizat pe baza examinării dinților lui Hitler și care au fost expuși la Moscova în anul 2000. Cercetătorii au descoperit depuneri de tartu pe dinții falși purtați de liderul nazist. De asemenea, pe dinți nu s-au găsit urme de fibre de carne, un semn clar că dinții erau ai lui Hitler, acesta fiind un vegetarian recunoscut.

Pe dinții falși s-au găsit și depuneri albastre, o indicație a reacției chimice dintre cianură și metalul din proteză.

Echipa a studiat și un fragment de craniu, despre care se spune că este de la dictatorul german, iar în acesta apare o gaură pe partea stângă, cauzată cel mai probabil de un glonț.

Profesorul Philippe Charlier, care a condus studiul, a declarat că dinții erau, fără îndoială, ai lui Hitler și că echipa sa a dovedit că acesta a murit la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. „Putem pune capăt tuturor teoriilor conspiraționiste despre Hitler. Nu a fugit în Argentina într-un submarin, nu este într-o bază ascunsă în Antarctica sau pe partea întunecată a lunii”, a spus el.

Istoricii cred că Hitler și-a luat propria viață după ce trupele ruse au cucerit Berlinul și și-a dat seama că nu mai are șanse de supraviețuire. Se crede că trupul său a fost incinerat în grabă lângă buncărul său și doar dinții și alte fragmente fragmentate ale trupului fiind confiscate de oficialii ruși și trimiși înapoi la Moscova, la ordinul lui Stalin.

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste