Mergi direct la conținut »
A mers la o nuntă fără bani și s-a „împrumutat” pentru dar de la o altă persoană! Bărbatul e cercetat acum pentru furt
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

A mers la o nuntă fără bani și s-a „împrumutat” pentru dar de la o altă persoană! Bărbatul e cercetat acum pentru furt

Polițiștii bistrițeni au primit câteva plângeri mai puțin obișnuite în ultimele zile. Pe 12 mai, un bărbat în vârstă de 38 de ani a mers la o nuntă pregătit să petreacă.

Omului îi lipsea totuși ceva, darul tradițional! Și s-a gândit să se „împrumute” de la o nuntașă. Acesta i-a sustras femeii un plic cu 1.000 de lei. Femeia a realizat rapid că a fost jefuită și a reclamat hoțul la poliție. Asupra acestuia a fost găsită întreaga sumă, care a fost restituită păgubașei, a anunțat bistriteanul.ro.

„Ca urmare a verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 mai, în timp ce se afla la o nuntă, în municipiul Bistrița, bărbatul ar fi sustras, din poșeta femeii, un plic în care se afla suma de 1000 de lei”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Bărbatul va fi judecat acum pentru furt.

S-a văitat că a fost jefuit, dar „hoțul” era chiar el!

Acesta n-a fost singurul caz ciudat în zonă în ultimele zile. Un tânăr a reclamat că a fost jefuit de un necunoscut, dar, pentru că a mințit polițiștii, s-a ales cu dosar penal.

„La data de 23 mai, un tânăr de 18 ani, din Figa, a sesizat printr-un apel la 112 faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta spre domiciliu, a fost oprit de o persoană necunoscută care l-a agresat și care i-a sustras telefonul, suma de 780 de lei, carduri și documentul de identitate”, au dezvăluit reprezentații IPJ BN.


Cum arată de fapt șantierul drumului expres Craiova-Piteşti, inaugurat miercuri de Liviu Dragnea și „golit” a doua zi de utilaje și muncitori: s-a trasat un drum tehnic şi o cale de acces printr-un lan de grâu!

Close
Închide
  Close