De Daria Maria Diaconu,

Tragedia a avut loc în localitatea Puerto Esperanza. Era o zi importantă din viața Yulianei Gabriela, care împlinea 15 ani. Familia și prietenii s-au reunit pentru a o sărbători de ziua sa de naștere. Însă, petrecerea a avut un final dramatic.

Invitații se aflau în curtea casei. la un moment dat, pritenii gabrielei au luat-o prin surprindere și au turnat peste ea făină, ouă și flori. Imediat după aceea, Gabriela a mers în casă să se spele, însă când a vrut să iasă din casă și să revină în curtea, alături de invitații ei, s-a lovit cu capul de un geam. impactul a fost atât de puternic, încât geamul s-a spart, iar cioburile au rănit-o grav pe adolescentă, provocându-i o puternică hemoragie, notează debate.com.mx.

Yuliana Gabriela a gost transportată de urgență la o clinică din Puerto Esperanza, însă starea sa era atât de critică încât a fost nevoie să fie transportată la alt spital. Însă, fata a murit în drum spre spital.

În urmă cu două săptămâni, Yuliana Gabriela fusese aleasă regina frumuseții la școala unde învăța.

Citeşte şi:

Ministerul Sănătății, acuzat de un deputat USR de fraudă de sute de mii de euro la achiziția vaccinurilor antigripale. Sorina Pintea respinge vehement acuzațiile: „Îl voi da în judecată pentru afirmații calomnioase”

Învinuită că n-a reflectat căderea Guvernului Dăncilă, șefa TVR acuză un membru din CA de partizanat cu PNL și că a comandat angajări în postul public! Liviu Brătescu: „Nu am cerut niciodată asta”

Ghid de vizitat Andaluzia, din Malaga până în Sevilla și înapoi. Sudul Spaniei este un loc ideal pentru o vacanță de toamnă!

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă