De Cristian Anton,

Un bărbat de 61 de ani, din satul Ulmeni, comuna Bogdana, a sunat la 112, afirmând că este infectat cu noul coronavirus. Pentru a fi convingător, aceasta le-a spus operatorilor că, în urmă cu două săptămâni, a revenit în ţară, după ce a locuit o vreme în străinătate, într-o zonă contaminată.

La faţa locului, autorităţile au trimis o armată de oameni. Poliţişti, pompieri, echipaje SMURD şi asistenţi medicali îmbrăcaţi în costume de protecţie.

În satul Ulmeni a ajuns chiar şeful ISU Teleorman, colonel Marius Stancu. Timp de mai bine de o oră, oamenii legii l-au căutat pe bărbat, pe câmpul dintre localităţile Ulmeni şi Dracea.

Sună la 112 de fiecare dată când se îmbată

Când a dat ochii cu poliţiştii, acesta a afirmat că nu are nimic, că a vrut să ajungă la Alexandria, dar nu avea bani de ocazie.

Evident, era într-o stare avansată de ebrietate, iar din declaraţiile oamenilor reiese că ar fi băut toată ziua la o cârciumă din sat.

De altfel, nu este pentru prima data când bărbatul pune pe jar autorităţile. Atunci când se îmbată şi are chef de o plimbare la oraş, sună la 112 şi inventează tot felul de boli.

Citeşte şi:

Corespondență din Milano, de la trimisul special Libertatea. Interviu cu Giampiero Rossi, jurnalist Corriere della Sera, aflat în carantină pentru 14 zile: „Nu e ceva radioactiv. Nu e Cernobîl!”

Şedinţa CSAT s-a încheiat. Klaus Iohannis: „Vor fi suplimentate măsurile de control la punctele de frontieră. Nu există motive de panică”

Dana Rogoz, în lacrimi după vizionarea filmului „colectiv”: ”Plec acasă cu privirile părinților. Cred că mă vor urma!”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres