Mergi direct la conținut »
A vrut să curețe baia, dar a făcut o combinație foarte periculoasă de gaze. A fost nevoie ca pompierii să vină cu măști speciale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

A vrut să curețe baia, dar a făcut o combinație foarte periculoasă de gaze. A fost nevoie ca pompierii să vină cu măști speciale

O britanică, Dominique Heath, mamă a trei copii, a vrut să curețe baia. Unul dintre copii a pus foarte multă hârtie igienică în toaletă și a mai scăpat și o jucărie.

Dominique s-a gândit să pună ceva puternic pentru a „topi” reziduurile care blocau toaleta. A pus trei litri de înălbitor, dar și un produs specific de curățare a toaletelor, a dezvăluit metro.co.uk.

Din combinația celor două, femeia a reușit să provoace un gaz foarte periculos, care este respins inclusiv de Convenția de la Geneva, care are grijă de combinațiile chimice folosite pentru diverse arme de distrugere în masă.

Femeia și-a dat repede seama că ceva e în neregulă, după ce a simțit niște arsuri teribile pe gât și pe nas de la vaporii care veneau din baie. „Gâtul și ochii mă ardeau”, a spus femeia.

„A fost atât de jenant”

Femeia a chemat imediat autoritățile. Pompierii n-au putut intra în casă decât cu măști de gaze. Ea și familia ei au fost evacuați și au dormit în altă parte.

„Nu am văzut niciodată atât de mulți pompieri în viața mea. A fost atât de jenant. Strada era plină. Mă ascund astăzi în casa mea”, a scris ea.”Suntem cu toții în regulă, dar a fost cel mai prost lucru pe care l-am făcut vreodată – te rog, nu face asta!”, a mai scris femeia.


Ce se întâmplă cu adevărat în noaptea de Revelion la videochat. O fată face minimum 1.500 de dolari dacă-și joacă bine rolul

 

Close
Închide
  Close