De C. Radu Munteanu,

4024-151769-b1.jpg

4024-151777-copil.jpgBotezat in maternitate

Bahmu era ieri extrem de fericită că situaţia e din ce în ce mai bună, atât pentru ea, cât şi pentru micuţul Darius Eduard, cel de‑al doilea băieţel al cuplului Bahmuţeanu-Prigoană. “Totul decurge bine. Cel mic se dezvoltă normal, mai rămâne să crească în greutate. Depinde foarte mult de cât de repede se va întâmpla asta. Dar medicii au zis că în trei săptămâni, cel mult o lună, s-ar putea să fim cu toţii în sânul familiei. Abia aştept să-l aduc acasă şi să-l strâng în braţe”, ne-a spus ieri, la ieşirea din spital, proaspăta mămică.

Adriana Bahmuţeanu a născut prin cezariană, pe 27 mai, cel de-al doilea copil al ei şi al lui Silviu Prigoană. Deşi a venit pe lume prematur, la doar 7 luni, micuţul Darius Eduard, care a cântărit la naştere numai 900 de grame, se simte acum bine, mănâncă şi respiră singur. De altfel, bebeluşul a fost creştinat la sfârşitul lunii trecute în maternitate, la botez participând doar părinţii şi naşul lui Darius Eduard, deputatul PSD Eduard Martin. Atât Adriana, cât şi 4024-151770-prigoana.jpgsoţul ei, Silviu Prigoană, îşi doresc acum un singur lucru: ca băieţelul lor să ajungă la o greutate normală pentru un nou-născut, iar medicii să-i dea drumul cât mai repede acasă.

Prigoană a stat zi de zi cu soţia lui

Omul de afaceri Silviu Prigoană s-a dovedit a fi un soţ exemplar, petrecându-şi tot timpul liber lângă Adriana şi micuţul Darius Eduard. Mai mult, el a avut grijă ca soţia lui să se odihnească şi să se hrănească bine.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate