Mergi direct la conținut »
Abonamente încărcate online, noua facilitate pentru a circula cu transportul în comun în Sibiu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Abonamente încărcate online, noua facilitate pentru a circula cu transportul în comun în Sibiu

Abonamente încărcate online, noua facilitate pentru a circula cu transportul în comun în Sibiu

Localnicii și turiștii care folosesc transportul în comun din Sibiu își pot încărca abonamentele online. Tot ce trebuie să facă este să-și creeze un cont de utilizator pe pagina de Internet a societății Tursib.

„Tursib anunţă clienţii că pot să-şi formeze un cont de utilizator accesând opţiunea ‘My Tursib’ pusă la dispoziţie pe site-ul www.tursib.ro. După activarea contului de utilizator, procedura de încărcare a abonamentelor este mult simplificată. În plus, o persoană poate înregistra mai multe carduri Tursib, pe care doreşte să le încarce (de exemplu, un părinte poate încărca şi cardurile copiilor). De asemenea, dacă utilizatorul doreşte, poate activa opţiunea de recurenţă direct din pagina de plată, ceea ce înseamnă că EuPlatesc va încărca automat abonament lunar, la sfârşitul fiecărei luni, pentru luna următoare, până la dezactivarea opţiunii. Menţionăm că plata recurentă este procesată în condiţii de siguranţă, deoarece nu presupune salvarea datelor de card, utilizatorul având posibilitatea de a sista oricând plăţile ulterioare.

Dacă clientul doreşte să primească anunţuri de la Tursib, poate activa opţiunea de Newsletter”, se arată într-un comunicat al societății de transport din Sibiu, citat de Agerpres.

De asemenea, reprezentanții Tursib au început să vândă online și abonamente cu reducere de 50 la sută pentru elevi și studenți, pentru anul şcolar 2018 – 2019.

„Elevii şi studenţii ULBS beneficiază de reducere 50% la abonamentele pentru transportul public. Diferenţa de preţ este susţinută de Primăria Municipiului Sibiu, respectiv Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu. Pentru acordarea subvenţiilor la această categorie de abonamente, listele cu elevii/studenţii care au achiziţionat abonamente cu reducere trebuie să fie vizate de fiecare unitate de învăţământ în parte. Datorită faptului că situaţia elevilor/studenţilor se modifică la începutul fiecărui an şcolar/universitar, abonamentele cu reducere se pot încărca on line în perioadele decembrie – august pentru elevi, respectiv decembrie – septembrie pentru studenţi, a fiecărui an şcolar/universitar, după ce fiecare elev/student a încărcat un abonament la un punct de vânzare Tursib, pentru verificarea documentelor: adeverinţă sau carnet de elev/student vizat pe anul şcolar în curs şi vizarea listelor de către unităţile de învăţământ”, se mai menţionează în comunicatului Tursib.

În București, Societatea de Transport București (STB – fosta RATB) oferă posibilitatea călătorilor de a cumpăra abonamente valabile o zi și bilete pe liniile expres prin SMS.

În februarie, edilul Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei va cumpăra automate de vânzare a cartelelor, în locul chioșcurilor de bilete.

Sursă foto: sibiu100.ro


Citește și REPORTAJ EXCLUSIV/ 400 de români trăiesc într-o comună de dincolo de Cercul Polar /VIDEO


 

Close
Închide
  Close