MENIU CAUTĂ

Accident cu patru răniți în Brașov. Mașina s-a oprit în mijlocul unui sens giratoriu

Distribuie

Patru persoane au fost rănite grav și au ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce mașina în care se aflau a intrat în plin într-un sens giratoriu de pe centura ocolitoare a Brașovului.

”În autoturism se aflau patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată. Intervenţia pentru descarcerare a fost una dificilă deoarece maşina era cu două uşi, iar persoana de sex feminin care a rămas încarcerată era pe bancheta din spate. Pentru a scoate victima a fost necesar să se taie stâlpii autoturismului şi să se îndepărteze scaunul din faţă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, un echipaj SAJ, un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. Cel mai probabil, autoturismul avea viteză mare deoarece s-a răsturnat pe plafon şi apoi a revenit pe roţi”, a precizat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov citat de Agerpres.

Cele patru victime sunt un bărbat în vârstă de 23 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi traumatism de coloană, un bărbat de 31 de ani cu traumatism de coloană şi coapsă dreaptă, un bărbat de 27 de ani cu escoriaţii membre superioare şi femeia încarcerată, de 24 de ani cu traumatism de coloană şi traumatism toracic.

Poliția a transmis că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. ”Accidentul s-a produs pe Ocolitoarea Braşovului, la intersecţia cu strada Lânii. Conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată”, a adăugat Alina Ivan, purtător de cuvânt al Poliției Brașov.


Citește și: Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, „coafată după un catalog Igiena 1980”, Viorica Dăncilă, „ținută impecabilă”!


 

Citește mai multe despre Accident, Brașov și sens giratoriu pe Libertatea.

Comentarii