Mergi direct la conținut »
Accident feroviar în Spania. Cel puțin patru persoane au murit | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Accident feroviar în Spania. Cel puțin patru persoane au murit | VIDEO

Accident feroviar în Spania. Cel puțin patru persoane au murit | VIDEO

Accident feroviar în Spania, în zona de nord-vest. Un tren de pasageri, la bordul căruia se aflau aproximativ 60 de persoane a deraiat, din motive încă necunoscute.

UPDATE 13.22: Cel puțin patru oameni au murit în urma accidentului feroviar. Totodată, până la 50 de pasageri au suferit răni diverse în accident. Cel puţin unul dintre răniţi este internat în stare critică, iar serviciile de urgenţă muncesc în continuare pentru a scoate toate victimele din vagoanele distruse.

UPDATE 12.02: Bilanțul accidentului fevoriar din Spania a ajuns la trei morți și 15 răniți, potrivit presei spaniole.

Accidentul a avut loc în apropiere de Pontevedra, în nord-vestul Spaniei. Potrivit El Pais, la bordul trenului se aflau aproximativ 60 de pasageri. Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost rănite, însă nu este clar câte au avut nevoie de intervenții echipajelor medicale. Presa spaniolă vorbește despre nouă răniți, însă numărul ar putea să se modifice. Trenul plecase din orașul spaniol Vigo și se îndrepta către orașul portughez Porto.  De astfel, trenul aparținea căilor ferate din Portugalia.

Compania spaniolă pentru infrastructura feroviară a precizat că incidentul a avut loc chiar în apropierea gării, după ce trenul a deraiat de pe şine. Mulți dintre cei aflați în interiorul trenului au reușit să iasă singuri din vagoane. La fața locului au intervenit numeroase echipaje de salvare, în timp ce traficul feroviar a fost întrerupt.

Foto: captură youtube.com

Close
Închide
  Close