Mergi direct la conținut »
Accident în faţa Şcolii de Aviaţie Boboc. Un tânăr militar a murit, alți trei au fost răniți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident în faţa Şcolii de Aviaţie Boboc. Un tânăr militar a murit, alți trei au fost răniți

Accident în faţa Şcolii de Aviaţie Boboc. Un tânăr militar a murit, alți trei au fost răniți

Un tânăr de 22 de ani, elev al Școlii de Aplicație pentru Aviație Aurel Vlaicu de la Boboc, a murit, iar alți trei colegi de-ai săi, cu vârste de circa 30 de ani, au fost grav răniți miercuri seară, după ce mașina în care se aflau a lovit un copac, la mică distanță de intrarea în unitate.

De Cristina Sterian,

Primele informații arată că cei patru tineri militari se aflau într un autoturism când la un moment dat, la intrarea în incinta Școlii de Aplicație pentru Aviație Aurel Vlaicu de la Boboc, șoferul a scăpat mașina de sub control și a lovit violent un pom de pe marginea șosealei.

În urma impactului, toți cei patru tineri din mașină au fost grav răniți. Șoferul, un tânăr de 22 de ani elev al Școlii de Aviație de la Boboc, a murit la scurt timp de la impact. Medicii l+au resusictat zeci de minute, însă în final au declarat decesul.

Ceilalți trei tineri care se aflau în mașină au fost grav răniți. Unul dintre ei a fost preluat de un elicopter și va fi dus la un spital din București, ceilalți doi primesc îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, starea lor fiind gravă.

Foto: Arhivă

Close
Închide
  Close