20 Iun. 2018 14:11

Accident în județul Covasna, în care a fost implicat un microbuz cu 18 călători

Distribuie

Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, în orașul Târgu Secuiesc, din județul Covasna, în care a fost implicat un microbuz cu 18 călători, care a fost lovit de un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate. O persoană a fost rănită, iar autovehiculul a fost avariat și nu își mai poate continua drumul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin, accidentul din Târgu Secuiesc a avut loc din cauza neacordării de prioritate, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Covasna a precizat că din primele informații a reieșit că un bărbat din maşina care a ieșit de pe un drum secundar şi a pătruns pe cel naţional fără să acorde prioritate a fost rănit uşor.

Microbuzul în care se aflau 18 pasageri făcea curse regulate pe ruta Braşov – Bârlad.

Autovehiculul cu călători implicat în accident a fost avariat, așa încât compania de transport va trimite alt microbuz care să îi ducă pe pasageri la destinație.

Citește și: REPORTAJ/Mesajul tulburător al unei bătrâne de vârsta României Mari: 'Să se găsească un conducător care să ne aducă acasă copiii' (VIDEO)

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii