MENIU CAUTĂ

Accident în județul Covasna, în care a fost implicat un microbuz cu 18 călători

Distribuie

Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, în orașul Târgu Secuiesc, din județul Covasna, în care a fost implicat un microbuz cu 18 călători, care a fost lovit de un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate. O persoană a fost rănită, iar autovehiculul a fost avariat și nu își mai poate continua drumul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin, accidentul din Târgu Secuiesc a avut loc din cauza neacordării de prioritate, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Covasna a precizat că din primele informații a reieșit că un bărbat din maşina care a ieșit de pe un drum secundar şi a pătruns pe cel naţional fără să acorde prioritate a fost rănit uşor.

Microbuzul în care se aflau 18 pasageri făcea curse regulate pe ruta Braşov – Bârlad.

Autovehiculul cu călători implicat în accident a fost avariat, așa încât compania de transport va trimite alt microbuz care să îi ducă pe pasageri la destinație.

Citește și: REPORTAJ/Mesajul tulburător al unei bătrâne de vârsta României Mari: ”Să se găsească un conducător care să ne aducă acasă copiii” (VIDEO)

Citește mai multe despre Accident, Covasna și microbuz pe Libertatea.

Comentarii