MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 19:50

Accident la mina Vulcan din Valea Jiului. Doi muncitori au fost răniţi

Distribuie

Accident la mina Vulcan din Valea Jiului, vineri seara, 7 septembrie. Doi oameni au fost răniți, iar medicii au ajuns imediat la fața locului.

Un accident s-a produs, vineri, la Mina Vulcan din Valea Jiului. Doi muncitori au suferit traumatisme la nivelul capului și membrelor. La fața locului au sosit mai multe ambuțanțe.

Cei doi mineri au fost răniţi în subteranul Minei Vulcan, în timp ce lucrau la armarea unei grinzi. Cei doi au ieşit singuri din mină şi au primit imediat primul ajutor.

„Doi mineri au fost răniţi, în timp ce lucrau la armarea unei grinzi. Au ieşit fără ajutor din subteran şi au primit ajutor medical imediat. Unul dintre ei a fost dus la spital la Vulcan, iar cel de-al doilea a refuzat transportul la spital, iniţial, însă, în cele din urmă, s-a decis şi transportul celui de-al doilea la unitatea medicală, pentru un control mai amănunţit”, a declarat Samuel Dioane, directorul Complexului Energetic Hunedoara, potrivit Observator.tv.

Cauzele accidentului de muncă produs vineri după-amiază la Mina Vulcan, din Valea Jiului, şi soldat cu rănirea a doi mineri vor fi investigate de o comisie formată din specialişti din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH), a anunţat directorul general al companiei, Samuel Dioane.

Citește și

Mii de oameni au fost evacuați în nordul Crimeii, în urma unei puternice poluări industriale. Rușii au tăcut zece zile

Citește mai multe despre Accident, mină de cărbune și Valea Oltului pe Libertatea.

Comentarii