MENIU CAUTĂ

Accident la Teatrul de Comedie. Un angajat este în comă după ce a căzut de la o înălțime de 6 metri

Distribuie

Accident la Teatrul de Comedie, după ce un angajat a căzut de la 6 metri înălțime. Acesta a fost rănit grav și se află în comă, el fiind transportat, în stare gravă, la Spitalul Universitar din Capitală, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov.

„Este vorba de spre un bărbat care a căzut de la o înăţime de şase metri. A fost găsit în stare de inconştienţă şi a fost transportat de către paramedicii SMURD la Spitalul Universitar. Apelul a fost primit în jurul orei 15.20. Bărbatul este în stare gravă, în comă”, a declarat Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, potrivit Mediafax.ro.

Se pare că bărbatul executa în acel moment mai multe lucrări de întreţinere la scena teatrului. „Este vorba despre un electrician, a vrut să mute un reflector, probabil şi-a pierdut echilibrul şi a căzut de la câţiva metri. A fost transportat la spital. Vorbim despre un accident de muncă”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei pentru sursa citată.

Citește și

Cum prevenim absenteismul de la ore și abandonul școlar? Psihologul ne explică importanța programelor de educare a părinților

 

Citește mai multe despre Accident, coma și Teatrul de comedie pe Libertatea.

Comentarii