UPDATE 4 februarie ora 10.00: E oficial: șoferul care a provocat accidentul în lanț era drogat. Soția sa se afla și ea sub influența substanțelor interzise

UPDATE 19.30: Ipoteză-șocantă în urma accidentului din Capitală: șoferul vinovat ar fi provocat intenționat accidentul. Cel puțin asta aspus soția lui, Giorgiana Carmen, atunci când i s-a luat declarația la fața locului.

atunci când i s-a luat declarația la fața locului. Femeia a povestit că s-a certat cu soțul ei, Dragos B., iar acesta ar fi încercat să o omoare, intrând cu vehiculul în celelalte mașini.

Martorii spun că scandalul a continuat chiar și după accident. Mai mult, bărbatul chiar a dat cu capul în geamul unui taxi, într-un acces de furie.

Tot soția lui a spus și că acesta consumase droguri, rezultatele testelor urmând să clarifice sub influența a ce substanțe se afla. În plus, femeia a spus că soțul ei o amenințase cu moartea anterior, după ce o ceartă la domiciliu.

UPDATE – ora 18.00: Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost și el transportat la spital, fiind agitat. Acesta nu consumase băuturi alcoolice, după cum au arătat rezultatele testului de alcoolemie. Nu este clar, în acest moment, dacă se afla sub influența altor substanțe interzise. Rezultatele testelor în acest sens urmează să apară în scurt timp. Bărbatul se afla în mașină alături de soția sa, martorii susținând că cei doi se certau în momentul impactului.

Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia după dezvăluirile Emiliei Șercan privind plagiatul
Recomandări
Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia după dezvăluirile Emiliei Șercan privind plagiatul


Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, la intersecția cu bulevardul Dacia. Cele cinci persoane rănite, două femei și trei bărbați, au fost transportate la Spitalele Elias (2) și Floreasca (3), după ce au suferit contuzii în urma impactului. La fața locului au intervenit patru ambulanțe SMURD.

accident Capitala, Victoriei cu GriviteiIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Circulația în zonă a fost afectată, iar ambele sensuri pe Calea Griviței au fost restricționate, după cum a anunțat Brigara Rutieră a Capitalei.

„Urmează să stabilim cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a precizat Brigada Rutieră a Capitalei.

Martor: „Șoferul a încercat să fugă de la fața locului”

Martorii spun că un autoturism marca BMW a venit în mare viteză și a intrat în mașinile care staționau la semafor și că șoferul se bătea cu o femeie din mașină.

Conferențiar universitar spune cum au arătat argumentele ministrul Sorin Cîmpeanu dinaintea demisiei: „O gogomănie!”