MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Un șofer din Sibiu a băgat în spital două pasagere. Bărbatul circula cu viteză, pe zăpadă, și a provocat un accident

Distribuie

Două femei au fost transportate, marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce şoferul maşinii în care se aflau a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe Drumul Național 1 (DN1), în oraşul Sălişte, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. Bărbatul circula cu viteză, pe un drum acoperit cu zăpadă.

„Strada Gării din localitatea Sălişte, un şofer de 67 de ani, în timp ce conducea spre DN 1, pe fondul vitezei neadaptate, a derapat şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus de către un şofer în vârstă de 22 de ani. Cele două pasagere din auto al cărui şofer a fost vinovat, de 65 şi 68 de ani, au fost transportate la spital. Toţi, sibieni. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Welter, citată de Sibiu100.ro.

Cele două persoane rănite sunt conştiente, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Cristina Criveanu.

Tot astăzi, două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe Drumul Național 6/Drumul European 70 (DN6/E70), în județul Teleorman. Unul dintre șoferi a fost rănit și a rămas încarcerat în cabină.

FOTO – Sibiu100.ro


Citește și… USA Today: Trump l-a propus ambasador în România pe un membru al clubului său de golf de la Mar-a Lago


 

Comentarii