Mergi direct la conținut »
Accident rutier în Vaslui, printre victime un ucrainean și un moldovean. A fost solicitat elicopterul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Accident rutier în Vaslui, printre victime un ucrainean și un moldovean. A fost solicitat elicopterul

Un accident rutier produs între două autoturisme în județul Vaslui, localitatea Albița, a dus la activarea Planului Roșu de Intervenție, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

De Daniel Stanciu,

Având în vedere ca este vorba despre mai multe victime (pasagerii din mașini), pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, transmite ISU într-un comunicat.

A fost solicitată și ambulanța aeriană SMURD.

„Printre victime se află un cetățean de naționalitate moldovenească, care primește îngrijiri în elicopterul SMURD și urmează să fie transportat la Spitalul Universitar din Iasi”, a declarat Marius Stancu pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt ISU Vaslui.

Ce-a de-a doua victimă în stare gravă este de cetățenie ucraineană și va fi transportată la Spitalul Municipal din Huși, a mai spus Stancu.

Mai sunt alte 5 victime care sunt conștiente și stabile.

La fata locului au fost trimise, de urgenta, o autospeciala de stingere, 4 ambulante SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple și o ambulanta a serviciului județean de ambulanta și un elicopter.

Misiunea este în desfășurare.

Close
Închide
  Close