Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident rutier în Dolj după o depășire neregulamentară. Două persoane au murit și 7 au fost rănite, între care doi copii

Accident rutier în Dolj după o depășire neregulamentară. Două persoane au murit și 7 au fost rănite, între care doi copii

Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, între care doi copii, în urma unui accident auto produs luni pe un drum judeţean din Dolj, informează Gazeta de Sud.

De Dragoș Tănase,

Evenimentul rutier, care a avut loc pe DJ 561D – între localităţile Galiciuica şi Băileşti – s-a produs după ce un autoturism a efectuat o depăşire neregulamentară, în condiţii de vizibilitate redusă, şi s-a izbit frontal de o altă maşină.

În urma impactului au murit două persoane, un bărbat şi o femeie, iar alte şapte persoane au fost rănite. Acestea au fost transportate la spitalul din Băilești pentru investigaţii și îngrijiri medicale.

Printre răniți sunt şi doi copii, unul dintre ei fiind resuscitat la locul accidentului înainte de a fi urcat în ambulanță.

Foto: gds.ro

Close
Închide
  Close