MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2011 14:28

Accident teribil! Gheorghe Naghi, patronul Aldis, a murit

Distribuie

18:57 Alina Naghi, soţia patronului Aldis, care a suferit răni grave în urma accidentului de şalupă produs duminică, a fost adusă la un spital din Capitală. Prefectul judeţului Călăraşi, Emil MUşat, a declarat că  „şansele sale de supravieţuire fiind destul de ridicate”. Medicii din Călăraţi susţin că femeia în vârstă de 54 de ani are mai multe coaste rupte, dar este conştientă.
17:27 Potrivit primelor informaţii, Gheorghe Naghi şi soţia sa Alina erau la bordul unei şalupe pe Braţul Borcea. Ambarcaţiunea a ieşit de pe luciul apei şi a lovit malul. În urma accidentului, omul de afaceri a murit iar soţia sa se află în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi și este posibil să fie transferată la o unitate medicală din Capitală.
„După impact, Gheorghe Naghi şi soţia sa au fost aruncaţi pe malul stâng al Braţului Borcea, iar şalupa a revenit în apă. Bărbatul, de 59 de ani, a decedat, medicii de la ambulanţă constatând decesul acestuia, după ce au încercat să-l resusciteze, iar soţia sa a suferit răni şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. Poliţiştii vor face o cercetare la faţa locului, se fac măsurători şi se iau probe. Probabil se va face şi o expertiză a bărcii. Era o ambarcaţiune cu două locuri cu un motor puternic, de 240 de cai putere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, Ramona Tudor, potrivit Realitatea.net.
Omul de afaceri George Naghi avea o avere estimată la circa 28 de milioane de euro în 2010, fiind patronul, Aldis Călăraşi, unul dintre cei mai importanţi producători de mezeluri.
„Este o tragedie pentru Călăraşi, fiind patronul unuia dintre cele mai mari firme din România. Era o firmă de familie. Ne surprinde total neplăcut şi ne îndurerează. Ştiu că avea experienţă cu barca”, a declarat Nicolae Enciu, fost prefect al judeţului Călăraşi.
Foto: Observatorul de Călăraşi
 
 
 

Comentarii