MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 16:41

Un belgian s-a trezit cel mai bogat om din lume peste noapte, din cauza unei erori

Distribuie

Acest belgian s-a trezit cel mai bogat om din lume peste noapte. Un belgian s-a trezit, atunci când și-a verificat cardul, cu peste 2.000 de miliarde de euro în contul său. Totul s-a întâmplat pe 4 februarie, când omul a descoperit suma uriașă în momentul în care și-a verificat cardul.

„Când m-am uitat pe contul de internet banking, miercurea trecută, am observat că am devenit cel mai bogat om din lume', a povestit Luc Mahieux pentru cnewsmatin.fr.

Bărbatul a explicat că anterior își introdusese detaliile bancare pe in site la care s-a abonat, dar după ce a observat că respectivul site îl taxa cu câte 34.90 euro pe lună, a dorit să rezilieze abonamentul. Ulterior a constatat că suma uriașă care i-a intrat pe card provine de la această platformă.

„Am telefonat la serviciul împotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicaţii (…) Personal, nu cred că a fost vorba de o eroare informatică şi nici de o tentativă de escrocherie', a declarat el.

Următorul pas făcut de belgian a fost să-și blocheze cardul, invocând siguranța finanțelor sale.

Situația a fost rezolvată vinerea trecută, când miliardele de euro au zburat din contul lui Luc Mahieux, la fel de ușor cum au intrat fără alte explicații.

Totuși, după ce cazul a fost făcut public, belgianul primește în continuare tot felul de mesaje de la persoane care îi solicită ajutorul financiar.


EXCLUSIV / Clinica din Portul Constanța riscă să fie desființată, deși portul nu poate funcționa fără unitatea sanitară de siguranță națională

Loading...
Comentarii