MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2017 23:30 , de Alexandru Boariu

LIBERTATEA TE AJUTĂ: Dividende pentru acționarii de la Banca Transilvania

Distribuie

Depozitarul Central anunță că a început să distribuie dividendele pentru acționarii de la Banca Transilvania. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,0600650382 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 04.08.2017. Plata dividendelor (aferente anului financiar) 2016 au început la data de 10 august 2017, dar deținătorii de acțiuni își vor putea ridica banii, până cel mai târziu la data de 10 august 2020.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central işi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru cei care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face fie prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise, fie în numerar, la ghişeele Băncii Transilvania din întreaga ţară. Cu o valoare nominală de 1,00 lei, acțiunile Băncii Transilvania se tranzacționează la Bursa de Valori București (simbol TLV), la un preț mediu de 2,46 lei/acțiune. În ultimele 52 de săptămâni, prețul maxim înregistrat a fost de 3 lei/acțiune, iar cel minim de 2,2 lei/acțiune.

Citește și: Cum afli ce valoare au acțiunile tale

 

 

Citește mai multe despre dividende pe Libertatea.

Comentarii