Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A fost haos la ghișeele de check-in de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor căderi de tensiune. Benzile de bagaje au fost mai mult blocate

A fost haos la ghișeele de check-in de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor căderi de tensiune. Benzile de bagaje au fost mai mult blocate

Activitatea la ghișeele de check-in de pe Aeroportul Otopeni a fost afectată, în această dimineață, în urma unor blocaje la benzile de bagaje şi a unor căderi de tensiune, a anunțat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), prin intermediul unui comunicat.

De Dragoș Tănase,

Pasagerii care au dorit să decoleze astăzi de pe Aeroportul Otopeni-Henri Coandă au așteptat la cozi imense.

„S-au înregistrat aglomerări la ghişeele de check-in, în special din cauză că numărul de bagaje de cală predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obişnuite. În aceste condiţii, deşi nu s-au înregistrat defecţiuni la sistemele de benzi de bagaje, acestea au funcţionat cu intermitenţă, ca urmare a suprasolicitării şi încărcării incorecte de către personalul agenţilor de handling”, se arată în informarea transmisă de CNAB.

În plus, căderile repetate de tensiune pe reţeaua electrică ce alimentează aeroportul au generat întreruperi și ale altor sisteme din terminal.

„Alimentarea electrică a sistemelor vitale este asigurată şi cu generatoare, astfel încât acestea să funcţioneze fără întreruperi”, au mai arătat reprezentanţii aeroportului.

Aceştia au subliniat că nu s-au înregistrat întârzieri semnificative ale curselor.

FOTO: Facebook.com/dimitriu.cristi

Close
Închide
  Close