MENIU CAUTĂ

Actorul Jed Allan, cunoscut din ”Beverly Hills 90210” și ”Santa Barbara”, a murit la 84 de ani

Distribuie

Jed Allan, actor cunoscut românilor pentru rolurile din serialele ”Santa Barbara” și ”Beverly Hills 90210”, a murit, sâmbătă, la vârsta de 84 de ani.

Potrivit unui anunț făcut de fiul său, îndrăgitul actor american a murit în somn în locuinţa sa din Palm Desert, California.

Actorii din ”Beverly Hills 90210” au reacționat imediat plângând trecerea în neființă a altui membru al distribuției.

„Sunt atât de trist că am pierdut un alt membru al «90210». Am avut plăcerea de a lucra cu Jed Allan din ’94 până în ’99. L-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve. Un om grozav, le va lipsi tuturor”, a scris pe Facebook Ian Ziering, actorul care l-a jucat în serial pe Steve Sanders.

De-a lungul carierei sale, Jed Allan a mai jucat roluri în „Days of Our Lives”, „Santa Barbara”, „Lassie”, „Columbo”, „Adam-12”, „Love, American Style”, „CHiPs” etc.

Vestea decesului lui Allan vine la doar câteva zile după de actorul Luke Perry a decedat la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac cerebral masiv, pe 4 martie.


Citește și: MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Comentarii