Acum, prin noua campanie Lidl, „Dă bucuria Lidl mai departe” cei care se bucură de produsele Lidl, pot deveni și cei care aduc bucuria Lidl.

Cine sunt angajații Lidl?

Fie că vorbim despre angajații care construiesc magazinele, care achiziționează produsele, gestionează stocurile sau așază produsele tale favorite la raft, fiecare dintre ei are un rol important și esențial care contribuie la #BucuriaLidl. Ei sunt cei datorită cărora produsele tale preferate ajung în casa ta. Peste 6000 de colegi din echipa de Vânzări, Logistică, Achiziții, Financiar, Administrativ și multe alte domenii dau #bucuriaLidl mai departe zi de zi.

Hai și tu în echipa Lidl!

Pentru că mai este doar un pas de la client la angajat, iată cum te poți implica în inițiativa Lidl „Dă bucuria Lidl mai departe”:

  • Identifică dacă orașul în care vrei să lucrezi se află pe lista cu joburile disponibile de la Lidl.
  • Intră pe lidl.ro.
  • Alege-ți job-ul care ți se potrivește și prin care vrei să împarți #BucuriaLidl și aplică chiar acum.

De ce să oferi #Bucuria Lidl?

Lidl oferă unul dintre cele mai bune pachete salariale pe piața de retail din România, cel mai mic venit lunar mediu oferit de Lidl este de 3.500 lei brut, adică 2.180 de lei net. Pentru ca #BucuriaLidl să fie transmiă tuturor clienților, aceasta începe de la angajați, nu numai prin cele mai bune pachete salariale, ci și cu programe de dezvoltare și școlarizare. Astfel, fiecare program de formare și învățare oferit de Lidl a fost dezvoltat pentru a acoperi nevoile tuturor categoriilor de angajați, pentru a le oferi oportunități de dezvoltare atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. De asemenea, Lidl România a obținut în anul 2018, pentru al treilea an consecutiv, certificarea „Top Employer”, care atestă implicarea în îmbunătățirea condițiilor de lucru și în investițiile oferite pentru dezvoltarea profesională a angajaților.

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense