MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2018 13:15

Adi de la Vâlcea, executat silit de o instanță pentru plata unor despăgubiri uriașe

Distribuie

Adi de la Vâlcea trebuie să plătească 40.000 de lei, după ce a cântat o melodie asupra căreia nu avea drepturi. Decizia a fost luată de Curtea de Apel din București.

Adi de la Vâlcea a fost dat în judecată în 2009, după ce manelistul cântat o piesă de-ale lui Marian Nistor cu versurile lui Corneliu Vadim Tudor, fără să ceară acordul celor doi.

După ce Marian Nistor și Corneliu Vadim Tudor l-au acționat în instanță, magistrații au decis, în 2016, ca Adi de la Vâlcea să le plătească 40.000 de lei, câte 20.000 de fiecare. Acesta a plătit doar 10.000 și a sperat că scapă așa, însă instanța nu a fost de acord. Anul trecut s-a decis ca Adi de la Vâlcea să fie executat silit, iar bunurile lui să fie scoase la vânzare, scrie Spynews.

Cântărețul a făcut apel, dar instanța a respins cererea.

„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul să achite intimaților suma de 1.200 lei, reprezentând cheltuieli de judecată parțiale. Definitivă”, au decis magistrații.


CITEȘTE ȘI: Glorie și decădere: Proconsul se promovează ca trupă care cântă la nunți. Și-a luat stand la un târg de mirese!


 

Citește mai multe despre Adi de la Vâlcea și instanta pe Libertatea.

Comentarii